S-Marketin entinen rakennus seisoo tyhjänä keskellä Perniön keskustaa.
S-Marketin entinen rakennus seisoo tyhjänä keskellä Perniön keskustaa.

Perniön entinen S-market seisoo edelleen tyhjillään.  Kiinnostusta kiinteistöä kohtaan on ollut, mutta toistaiseksi uutta käyttäjää ei ole löytynyt.
–Kohteen vuokraamisesta ja ensisijaisesti myynnistä on neuvoteltu usean tahon kanssa, sanoo kiinteistötoimen päällikkö Ismo Louhi Suur-Seudun Osuuskaupasta. 
Myynnin osalta neuvottelut ovat Louhen mukaan olleet vakaviakin, mutta mahdollisen lisärakennusmahdollisuuden puute on ollut yksi kaupat kariuttanut tekijä.  Vuokraamisesta kiinnostuneista osa olisi halunnut käyttöön vain osan tiloista ja tiloja olisi pitänyt näin muutella.
–Kustannusten jakaminen osoittautui ongelmalliseksi, Louhi tiivistää.
Rakennuksen vuokraamisesta kiinnostui toissakesänä myös PeU:n koripallojaosto, mutta hanke jäi lähtötelineisiinsä.  Tilat olisivat rahallisesti ja talkootyön osalta vaatineet ison panostuksen. 
–Urheilijoiden taustaryhmä ymmärsi, että esimerkiksi koripallotilan lattiaan ei kannata panostaa isoja määriä työtä ja rahaa, jos kiinteistö vaihtaisikin omistajaa ja tila menisi muuhun käyttöön, Louhi toteaa.
Hän muistuttaa, että liike- ja tuotantotilaa on Salossa vielä aika lailla vapaana.
–Perniössä sijaitseva kohde kaipaisi yritystoimintaa, jolla on joko aiempaa toimintaa alueella tai sitten joku muu intressi sijoittua Perniöön, Louhi puntaroi.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20