Puolakkajärven uusi kyltti hämmentää koirien uittajia. Kuva Kimmo Lehto.
Puolakkajärven uusi kyltti hämmentää koirien uittajia. Kuva Kimmo Lehto.

Puolakkajärvelle on ilmestynyt uusi kyltti, joka hämmentää rannalla koiriensa kanssa uimassa käyneitä. Muutama viikko sitten ilmestyneessä kyltissä kaupunki kieltää koirat, telttailun ja avotulen teon. Koirakiellosta huolimatta koirien uittaminen on edelleen sallittua.

– Puolakkajärven ranta on edelleen kaupungin omistuksessa, vaikka sen status virallisena yleisenä uimarantana on päättynyt jo vuosia sitten. Siitä lähtien rannan käyttö on perustunut jokamiehenoikeuksiin, joihin kuuluu myös koirien uittaminen, jos se tapahtuu häiriötä tuottamatta, kuten muukin uiminen ja liikkuminen, opastaa Salon kaupungin geodeetti Ari Vainio.

 

Lue lisää torstain lehdestä.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20