Suomen vanhin yhtäjaksoinen triathlontapahtuma Kisko-Triathlon kisataan tulevana lauantaina jo 36. kertaa peräkkäin. Viime vuonna osallistujia oli kolmisensataa, nyt odotuksissa on vain noin kaksisataa kilpailijaa.
– Kisajärjestäjien keskinäinen kilpailu on kiristynyt. Kotimaisia triathlonkisoja samalle viikonlopulle on tullut lisää. Lisäksi Joroisten triathlonkisojen ajankohtaa on siirretty myöhemmäksi heinäkuun loppuun. Aiemmin se oli kaksi viikkoa Kisko-Triathlonin jälkeen, jolloin kisaamme pidettiin hyvänä valmistavana harjoituksena Joroisten kisaa ajatellen. Vielä muutama vuosi sitten maksimiosallistujamäärä 400 tuli täyteen, ja vapautuvia paikkoja saattoi jonottaakin useita kymmeniä ihmisiä. Sen vuoksi emme ole panostaneet mainontaan, mutta ensi vuonna niin pitää varmasti tehdä, toteaa Jouko Jokinen Kiskon Kiskojista. 
Reitit ovat samat kuin viime vuonnakin. Kirkkojärven rannasta läheltä kirkkoa aloitetaan uinnilla, sen jälkeen pyöräillään Salon suuntaan Kiskontietä ja lopuksi juostaan Uudenmaantietä kohti Aijalaa ja takaisin. 
Kilpailu alkaa lauantaina kello 12, ja pidemmän matkan voittajaa voi odotella maaliin reilun kahden tunnin kuluttua lähdöstä.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20