PeU Basket jatkaa koripallon I divisioona B:ssä Samu Kaaresvirran alaisuudessa myös ensi kaudella.  Tuttujen nimien rinnalle tulee pelaajapuolelle vahvistus Pohjois-Amerikasta, kun 198-senttinen Trenton Thompson liittyy PeU:n kokoonpanoon. 

22-vuotias Thompson pelasi koko yliopistouransa NAIA:n puolella Asbury Collegen tehomieihenä: .Asburyssä hän teki 2415 pistettä ja monipuolinen laitahyökkääjä valittiin kaksi kertaa NAIA All American -joukkueeseen. 

Vilppaan uusi päävalmentaja Ville Tuominen on tyytyväinen hankinnasta, sillä Thompson tuo mielenkiintoisen lisän liiga-Vilppaan treenivahvuuteen ja ikänsä puolesta Thompson voi myös pelata tarvittaessa Vilppaan liigamiehistössä rinnakkaislisenssillä.

Seura tiedotti sopimuksista keskiviikkona. 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20