Alina Ahola kutoi Perniön käsirtyökeskuksessa.
Alina Ahola kutoi Perniön käsirtyökeskuksessa.
Maaliskuun toisesta viikosta asti Perniön käsityökeskuksessa on ollut paikalla ohjaaja vain kerran viikossa. Vielä tammikuussa ovet olivat auki kolmena päivänä viikossa.

Taito Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Tiina Aalto kertoo toimenpiteen olevan osa muutosprosessia. 
–Perniön käsityökeskusta ei olla sulkemassa, mutta taloudellisen tilanteen vuoksi meidän on ollut pakko priorisoida ja miettiä mihin resursseja osoitetaan. 

Aalto vakuuttaa, että Perniön käsityökeskuksen kävijämäärien vähyyden vuoksi yhdistys ei ole päätöstään aukioloaikojen supistamisesta tehnyt. 
– Asiakkaat eivät ole tehneet mitään väärää. Ei se ole asiakkaiden vika, jos emme ole osanneet toimia oikein. Me emme ole vain osanneet kilpailla hyvinvointisektorilla ihmisten vapaa-ajasta, toteaa Aalto.

Salon alueella käsityökeskuksia on kaksi, joista toinen Salon keskustassa, kun taas Turussa keskuksia on yksi.

 –Emme halunneet sulkea Perniötä, mutta muutoksia oli tehtävä, joten päädyimme tähän ratkaisuun.

.Palautetta Perniön leikatuista aukioloajoista on sadellut Aallolle ja tilanteesta on käyty paikan päällä keskusteluakin.
–Useinhan ajatellaan toiminnan hiipuessa, että kohta se hiipuu vielä enemmän ennen kuin loppuu kokonaan. Me toivomme kuitenkin, että resursseillamme voimme jatkossakin kehittää paikkaa, sanoo Aalto. 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20