Perniön nuorisotila Narikan pihassa tapahtuu huomenna vaikka mitä. Narikan kevätpiknik on osa Unelmien liikuntapäivä-tapahtumaa. 
–Ensin saa juosta ja sitten herkutella, vitsailee nuoriso-ohjaaja Elisa Paavola. 

Kerrotaan houkuttimet ensin:  8C-luokka pitää herkkupuffettia, makkaragrilli on kuumana ja kahvitkin saa juoda.   Ennen tai jälkeen syömisen voi pelata esimerkiksi maastobingoa, missä bingolapun numerot kerätään puistoon sijoitelluilta rasteilta. Bingon lisäksi pääsee kokeilemaan esimerkiksi tuuriaan onnenpyörässä tai ylittämään esteitä keppariradalla.


Yhteistyössä Narikkalaisten kanssa tapahtumaa ovat toteuttamassa yhteiskoulu, Sisu, seurakunta ja 4H.  Alander ja Paavola korostavat, että tapahtuma on kaikille avoin, myös vanhemmille.. Kevätpiknik alkaa perjantaina klo 17 ja tekeminen on maksutonta; syömistä ja juomista varten pitää varata rahaa.

Särkisalossa liikutaan perjantaina myös porukalla.  Särkisalossa mukana ovat päiväkodin ja koulun porukat ja ikäihmisiä.   Luvassa on puolestapäivästä alkaen leikkimielisiä rastitehtäviä ja niiden päälle mehua ja makkaraa. Rasteja ovat suunnitelleet eräopas Kalevi Nuutinen ja nuoriso-ohjaajaksi opiskeleva Laura Sainio. Tämän vuoden teemana on nimenomaan ”eri-ikäiset yhdessä liikkeellä”.Teijolla liikuttaa Timo Kiviaho ja paikkana on kansallispuisto. Asialla ollaan luontokeskuksen lähimaastossa ja kaikenikäisille sopiva tapahtuma alkaa klo 10. Nokipannukahvit ja mehua  on tarjolla.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20