Arto Markkola ja Heikki Välkkilä olivat viime viikolla mittausvaiheessa: mihin asennetaan puomit, mihin muuta varustusta.
Arto Markkola ja Heikki Välkkilä olivat viime viikolla mittausvaiheessa: mihin asennetaan puomit, mihin muuta varustusta.
Teijon kylänrannassa on huhkittu puolentoista viikon ajan palveluja paremmaksi. Täysin palvellut vanha vieraslaituri on vaihtunut uuteen. 
–Viikko on varattu rakennustöihin, kertoi Amestrans Ky:n Arto Markkola perjantaina. 

Tänään eli vapun jälkeen asennustyön olisi näin määrä olla lopuillaan. 

Markkolan yritys vastaa asennuksesta, itse laituri on A-Laiturit Oy:n valmistama ja kyseessä on kaupungin hanke.

Uuteen laituriin tulee kolmetoista puomipaikkaa ja yksi poijupaikka; tarkoituksena on, että toinen sivu jäisi isommille veneille, jotka voivat kiinnittyä laituriin kyljittäin.

Kovin kevyttä tavaraa mereen ei nosteta: pelkillä pohjaan laskettavilla painoilla on Markkolan mukaan massaa yhteensä 32 tonnia ja ketjujenkin paino mitataan sadoissa kiloissa.  Itse laituri painaa vielä enemmän

Veneenlaskijoidenkin osaa parannetaan: tarkoituksena on jossain vaiheessa uusia veneenlaskupaikan asfaltti, kertoo kaupunginpuutarhuri  Matti Nikander.


K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20