PeU-Basketin koripallomiehistössä loistavan ykkösdivisioonakauden 2018-2019 pelannut Remond Brown on valittu sarjan All Stars -viisikkoon.

Eliittikvintetin muut pelaajat ovat Tapiolan Hongan takamiehet Jouko Järvinen ja Topi Halme sekä maan kolmanneksi korkeimman sarjaportaan voittaneen järvenpääläisen Raiders Basketin väkivahva laituri Derylton Hill ja kaksimetrinen sentteri Otso Laakkonen.Raiders Basket juhlii miesten I divisioona B:n mestaruutta voitettuaan hieman yllättäen sarjan finaaleissa Hongan otteluvoitoin 3-1. Samalla RB saa mahdollisuuden hakea paikkaa ensi kaudeksi I divisioona A:han, ja näin tulee erittäin suurella todennäköisyydellä myös tapahtumaan. 

Palkinnot 1B-divisioona osalta jakoi Eurobasket.com- verkkopalvelu.Vuoden parhaaksi pelaajaksi valittiin Hill, joka noteerattin myös parhaaksi laitahyökkääjäksi, finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi (MVP) sekä sarjan parhaaksi ulkomaalaisvahvistukseksi.

.PeU-Basketin takamies Teemu Jarhio sai  Eurobasket.com. -sivuston kunniamaininnan.


PeU-Basketin koripallojaoston puheenjohtaja Pekka Leikkonen ei kiireisenä maanviljelijänä ole vielä ehtinyt keskittyä ensi kauden koripalloasioihin.Välieriin päättynyt koripallokausi sujui joka tapauksessa yli kaikkien odotusten. Runkosarjassa perniöläisjoukkue sijoittui kakkoseksi ja laittoi jatkopeleissä Ridersin ahtaalle.
– Vedetään ensin kulunut kausi yhteen ja katsotaan rauhassa sen jälkeen, mitä teemme jatkossa, Leikkonen lausuu.Entä mikä on hienoa työtä debyytikaudellaan tehneen valmentajan Samu Kaaresvirran tilanne?– Hän lähti ensimmäiseen kauteensa meillä 1+1 -vuoden sopimuksella, Leikkonen kuittaa.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20