Perniöläislähtöinen Ville Oksanen vahvistaa asemaansa suomalaisen maastohiihdon valmennushierarkiassa. Hänestä tulee naisten maajoukkueen päävalmentaja. Haastajaryhmän vetäjänä ja PeU-kasvatin Lauri Vuorisen henkilökohtaisena valmentajana toimineen Oksasen aisaparina naisten toisena valmentaja aloittaa Tshekin maajoukkueen valmennustävissä viime kausien aikana toiminut Ilkka Jarva.

Maastohiihtomaajoukkueen päävalmentajan pestiä hoitanut Matti Haavisto toimii jatkossa joukkueen johtajana. Hänen roolinsa on olla valmentajien sekä asiantuntijatiimin tukena sekä vastata suksihuollon johtamisesta huoltopäällikkö Aki Hukan kanssa.Miesten hiihtojoukkueen maajoukkuevalmennuksesta vastaavat jatkossa Teemu Pasanen ja Mikko Virtanen.Maastohiihdon valmennuksen uudelleen organisoitumisen tavoitteena on kaksi vahvaa linjausta. Maajoukkuevalmennuksen tehostaminen nojaa johtamisen ja valmennuksen vahvistamiseen sekä roolitusten selkiyttämiseen. Lisäksi joukkueen sukupolvenvaihdos on kesken ja nuorten urheilijoiden tukemiseen saadaan uudella toimintamallilla enemmän resursseja.
– Palautteiden jälkeen valmennusjohto kokosi asiat ja teki tarvittavia suunnanmuutoksia toimintaan. Toiminnan linjaukset ovat nyt valmiina,  kertoo  Haavisto.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20