Jos mieli palaa risunpolttoon tai kulotukseen, on syytä katsoa sopivan sateinen ja tyyni päivä.
 –Sitä viikonlopun hienointa päivää ei kannata siihen hommaan tuhlata, opastaa Perniön VPK:n päällikkö Hannes Aaltonen. 

Ohje juontaa juurensa viime lauantaihin, jolloin Varsinais-Suomessa koettiin melkoinen maastopalojen suma. Eri  puolilla maakuntaa syttyi kymmenkunta maastopaloa ja eteläisessä Salossa oli niistä yksi: Särkisalon Milanontiellä paloi noin 30 aaria maastoa, ja palo sai alkunsa roskanpoltosta. 
–Parhaillaan tilanne on vähän parempi kun alkuviikolla tuli vettä, mutta kohta maasto kuivuu taas, tuumi Aaltonen eilen keskiviikkona.
–Kuiva heinä ei ihmeitä vaadi. Lauantainakin oli tapauksia lähtenyt ihan tynnyripoltosta ja se ei tarvitse kuin kipinän, että maasto syttyy. –Itse en nyt kulottaisi ollenkaan.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20