Perniössä toimiva kehitysvammaisten asuinyksikkö Juhala lopettaa näillä näkymin toimintansa.  Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus aikoo luopua tiloista, sillä niitä ei saada enää täyttämään nykyvaatimuksia.
–Haluamme noudattaa laatukriteerejä palveluissa ja asumisessa ja Juhalaan ei saada esimerkiksi kaikille omia saniteettitiloja, joihin asukkailla olisi oikeus, sanoo palvelu- ja asiakkuusjohtaja Marika Metsähonkala.
–Jos olisimme yksityinen tai kolmannen sektorin toimija, lupia Juhalaan ei tällaiseen toimintaan olisi enää saatu. Sote oli tässä kirittäjänä, haluamme olla kärkijoukoissa palveluntarjoajina. 

Asia on pitkälle suunnitteilla, lopullisen päätöksen tekee rakennustoimikunta huhtikuun puolivälissä. Rakennustoimikunta päättää myös Juhalan rakennusten kohtalosta.
–Todennäköisesti ne asetetaan myyntiin, kun omaa käyttöä ei ole, Metsähonkala arvelee.

 Juhalan 11 työntekijää saavat pitää työpaikkansa. Kto on katsastanut uusia tiloja Kemiöstä; Perniönseudun Lehden tietojen mukaan kiikarissa on Attendon hoivakotirakennus Kemiössä.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20