Henri Jaakonsaari ja Soppa Paajolahti ovat Bar Picanten yrittäjät.
Henri Jaakonsaari ja Soppa Paajolahti ovat Bar Picanten yrittäjät.
Imuri lattialla, rullamitta tiskillä, lasilaatikoita tiskin takana. 
Alvan Grillinä tunnetun ravintolan tiloissa oli vielä maanantaina pienen pintaremontin tuntua.  Ravintola avaa torstaina ovensa uudella nimellä ja uusin voimin:  Bar Picanten nimen saaneen ravintolan takana ovat Timo ”Soppa” Paajolahti ja Henri Jaakonsaari. 

Paajolahti on eteläisen Salon ihmisille tuttu monen tiskin takaa, viimeksi ravintola Nixorista.  Konkari on ehtinyt koluta keittiöitä niin Thaimaassa, Espanjassa kuin Lapissakin.   Perniöön tulo oli Särkisaloon asumaan asettuneelle miehelle sattumienkin summa.
– Olen tottunut tekemään paljon töitä ja kun asuin Salossa, oli töitä vähän vähän.  K-marketissa kuulin, että tässä olisi paikka vapaana ja otin yhteyttä kiinteistönomistajaan, Paajolahti kertoo.  
Vinkki johti toiseen ja alkuviikosta ravintolassa tehtiin töitä paikkojen saamiseksi käyttökuntoon.


Henri Jaakonsaari on ollut mukana perustamassa eri ravintoloita ja ehtinyt ahkeroida keittiössä muun muassa Kiskossa toimineessa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksessa.   

Tarkoituksena on kehittää Picantesta helposti käytävä ruokapaikka.  Anniskeluluvatkin ovat haussa, mutta avajaisiin ne eivät ehdi.
–Jos saisimme vähän vähemmälle sitä kaljakuppikuntaa. Ajatus on, että tähän olisi helppo tulla vaikka perheen kanssa syömään, Paajolahti toteaa.

Hänet tunnetaan hampurilaismiehenä, mutta burgereita ei listalle ole aluksi laitettu.  Sen sijaan tarjolle tulee muun muassa burritoa ja fajitaksia.
 –Voi olla, että hampurilaiset joutuu vielä listalle ottamaan, Paajolahti naurahtaa.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20