Perniön kirjastossa oli tasainen kuhina aamulla. Tiskillä asioi Petteri Kallonen vaalivirkailija Eeva Kujanpään kanssa.
Perniön kirjastossa oli tasainen kuhina aamulla.  Tiskillä asioi Petteri Kallonen vaalivirkailija Eeva Kujanpään kanssa.
Eduskuntavaalien ennakkoäänestys alkoi Perniössä kuin ajo vanhalla dieselillä: verkkaisen alun jälkeen päästiin kelpo vauhtiin.
 –Viime vaaleissa oli tuulikaapissa oikein ruuhkaa, mutta nyt on vähän rauhallisempaa, summasi vaalivirkailija Pirjo Niittonen.

Empivän alun jälkeen ensimmäisten kahdenkymmenen minuutin aikana äänestyslippuja kertyi jo viitisenkymmentä. 
Perniössä ensimmäinen äänensä antanut oli Antti Kiuru, jolle valinta oli selvä.  Puolue ratkaisee ja painoarvonsa on myös ehdokkaan läheisyydellä.
 –Ihan jostain Turusta olevaa ei niin viitsisi äänestää.Vaalikone auttoi valinnassa ja omalla kohdalla tärkeitä asioita olivat turvallisuus ja terveydenhoito

Äänestys sujui rutiinilla, vaikka konkareillakin oli kertaamista. Vaalivirkailija Anne Lehto sai hetken miettiä, mikä oli pöydällä olevien asioiden toimivin järjestys ja yli 30 vuotta vaaleissa uurastanut Pirjo Niittonen myönsi heränneensä pikkutunneilla jännittämään, miten kaikki sujuu.  
–Kyllä tämä menee ja on ihanaa, kun tuntee monet ihmiset, Niittonen myhäili. 

Pieni ele –keräys vaalipaikoilla kerää vammais- ja terveystyön hyväksi.  Salosta mukana on 11 yhdistystä ja keräystuotosta puolet palaa käytettäväksi paikallisesti.

Perniössä äänestetään loppuviikon ajan klo 10-17, viikonloppuna klo 10-14 ja vielä maanantaina ja tiistaina klo 10-17.
Särkisalossa vaalibussi on lauantaina klo 9-10.30.  Mathildedalissa auto on klo 11-12 ja Teijolla klo 12.30-13.30.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20