Raiders oli tiistaina lopulta sitkeämpi. PeU:n Timo Niitynperällä ei tässä ole asiaa Derylton Hillin pitämään palloon kiinni.
Raiders oli tiistaina lopulta sitkeämpi. PeU:n Timo Niitynperällä ei tässä ole asiaa Derylton Hillin pitämään palloon kiinni.
PeU Basketin kausi koripallon I divisioona B:ssä päättyi tiistaina liikuntahallilla 81-89 (44-39) kotitappioon.

Välieräsarjan suoraan kolmessa ottelussa voittanut Järvenpään Raiders Basket jatkaa divisioonan finaaleihin, PeU Basketilla alkoi kesäloma.

PeU taisteli viimeiselle neljännekselle asti ottelun voitosta, mutta selkeä 72-56 johto suli päätöskympillä Järvenpään paikkapuolustusta vastaan.

Remond Brown päätti kautensa 24 pisteellä, Teemu Jarhio teki 12 ja Sami Himberg 10 pistettä.
Yleisöä kauden päätöspelissä oli tiistai-illaksi mukavat 192 katsojaa.

Lisää PeU Basketin kaudesta tämän viikon lehdestä.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20