Senioritanssia pääsee kokeilemaan Särkisalossa maanantaisin. Lähinnä kameraa pyörähtelevät Raita Hallberg ja Heimo Heikkonen sekä Päivi Engblom ja Tuulikki Lehtinen.
Senioritanssia pääsee kokeilemaan Särkisalossa maanantaisin. Lähinnä kameraa pyörähtelevät Raita Hallberg ja Heimo Heikkonen sekä Päivi Engblom ja Tuulikki Lehtinen.
Ehkä yksi sananvaihto kertoo tunnelmasta kaiken.  Heimo Heikkonen toteaa, että otetaanpa tämä tanssi hitaasti askel kerrallaan, kun mukana on ensikertalaisiakin. 
–Mut ei me vanhatka muisteta, kuuluu porukasta, joka ratkeaa lämminhenkiseen nauruun. 
Tämä naula vetää:  koko joukko saa kertauksen. 

Tanssimusiikkia ja naurua on ilmassa Särkisalon koulun liikuntasalissa maanantaisin.  Yhres-toiminnan järjestämään senioritanssiin tullaan parhaimmillaan Kiskosta asti.  Kyse ei ole paritanssista, vaan porukalla tekemisestä. 
– Vähän kuin tanhun ja piirileikin välimuoto, Heikkonen naurahtaa. 
Näin todella on; maaanantain avausnumero ciirosta tulee sivullisen mieleen vähän zorbas. Kohta mennään Amerikan tasangoille Tennessee big walkin kanssa ja wienervalssi, samba ja jenkka seuraavat. 
–Tule koettamaan, huomaat että hiki tulee, kujeilee Ritva Keinonen.

Näennäisestä leppoisuudestaan huolimatta senoritanssi on täyttä liikuntaa, mutta ystävällistä sellaista. 
–Ei se ota ollenkaan niin nivelille, vakuuttaa Raila Palm. 

Muukin joutuu hommiin kuin nivelet: Palm ja Maija Laukkanen muistuttavat siitä, että tanssi pistää myös muistin työhön: askelissa on oma opettelunsa – tansseja on monta ja kaikissa eri kuviot. 

Se tiedetään, mitä nauru sanonnan mukaan  saa ihmiselle aikaan. 
–Me kyllä elämme tosi pitkään, uskoo Raita Hallberg.

Koko juttu painetussa lehdessä

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Harvinainen isotoukohärkä Lintilässä
  • Kuvaus: Lindilässä käenrieskojen keskellä kulki suuri koppakuoriainen viime viikolla. Syken dosentti Samuli Korpinen tunnisti lajin harvinaiseksi isotoukohäräksi, jonka luultiin jo hävinneen. Viime vuosina lajia kuitenkin on tavattu Hämeessä ja läntisellä Uudellamaallakin. Isotoukohärkää ei tule kuitenkaan ottaa käteen, sillä se ruiskuttaa uhattuna ärsyttävää myrkkyä. –Lindilän luontopäiväkirjaan saatiin mukava lisä, iloitsee kuvan lähettänyt Sakari Korpinen.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20