PeU Basket aloittaa pudotuspelit ensi keskiviikkona

PeU-Basket sijoittuu koripallon Ykkösdivari B:n runkosarjassa kakkostilalle.
Asia varmistui sunnuntaina, kun pudotuspeleihin niin ikään tähtäävä Karkkila kaatui lukemin 84-71 hieman yllättäen tiukaksi menneen taistelun jälkeen. Sunnuntaina oli pelattu reilut neljä minuuttia toista puoliaikaa, kun kotijoukkue johti 57-37 ja peli näytti kulkevan perniöläisten nuottien mukaan. Jo puoliajalla tilanne oli PeUlle 47-31.
Karkkilan vauhdikas ja riskejä pelkäämätön pelityyli toi kuitenkin koko ajan tilaisuuksia, jotka joukkue käytti hyväkseen. Karkkila kuroi eron pariin otteeseen alle 10 pisteen, mutta ei päässyt aivan iholle missään vaiheessa.

Sunnuntainen voitto takasi sen, ettei runkosarjan viimeisellä ottelulla HyPoa vastaan ensi sunnuntaina ole merkitystä pudotuspelikaavioon.  Playoffien kotietu on nyt varma sekä puolivälierien että mahdollisten välierien aikana. Puolivälierät alkavat ensi viikon keskiviikkona Perniössä ja se sarja menee kahdesta voitosta poikki.

Perniönseudun Lehti tekee otteluraportit verkkosivuilleen ja someen samana iltana pian otteluiden päätyttyä.
Mahdolliset ja toivottavat välierät alkavat keskiviikkona 27. maaliskuuta Perniössä. Jos PeU-Basket pelaisi finaaleissa ja jos niissä tarvittaisiin kaikki ottelut, kausi päättyisi vasta pitkäperjantaina 19. huhtikuuta.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Harvinainen isotoukohärkä Lintilässä
  • Kuvaus: Lindilässä käenrieskojen keskellä kulki suuri koppakuoriainen viime viikolla. Syken dosentti Samuli Korpinen tunnisti lajin harvinaiseksi isotoukohäräksi, jonka luultiin jo hävinneen. Viime vuosina lajia kuitenkin on tavattu Hämeessä ja läntisellä Uudellamaallakin. Isotoukohärkää ei tule kuitenkaan ottaa käteen, sillä se ruiskuttaa uhattuna ärsyttävää myrkkyä. –Lindilän luontopäiväkirjaan saatiin mukava lisä, iloitsee kuvan lähettänyt Sakari Korpinen.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20