Anniina Hurme, Teemu Työppönen ja Unto Salminen sanovat, että outoa olisi olla ilman ystäviä.
Anniina Hurme, Teemu Työppönen ja Unto Salminen sanovat, että outoa olisi olla ilman ystäviä.
Tänään vietetään ystävänpäivää.
Pyhän Valentinuksen päivä muualla on ennen muuta rakastavaisten päivä, Suomessa juhlitaan sen nimen mukaan helmikuun neljäntenätoista päivänä ystävyyttä. 

Mitä se sitten on, pitää kysyä viisaammilta – heiltä, joilla ystäviä on ja myös ajatus ystävyyden arvosta. 
Nuorisotila Narikasta löytyvät tiistai-iltana samalta sohvalta Anniina Hurme, Teemu Työppönen ja Unto Salminen.  
Anniina sanoo heti kärkeen, että ystävyys on tärkeää. Teemu jatkaa miettimällä, että ilman ystäviä ei ehkä pärjäisi tai ainakin tilanne olisi outo.  
–Tylsää se olisi, sanoo Unto ja kolmikko herkeää nauruun.

Arkisimmillaan ystävyys on sitä, että on joku kenen kanssa jakaa arkisia asioita, loikoilla sohvalla tai pelata tietokoneella iltaisin, miettivät pojat. Tai että on joku, joka heittää mopoautollaan urheilukentälle, virnistää Teemu.


Mukaan tulee kohta vakavampia sävyjä.   Kriisitilanteissa ystävyys punnitaan ja se vasta nouseekin arvoonsa.  Ystävä on se, joka kuuntelee vaikeatkin asiat, ja huomaa ne joskus itse.
–Usein kaveri huomaa, että nyt ei ole toisella kaikki kunnossa, vaikka toinen ei olisi sitä edes itse huomannut, Anniina miettii.

 Hyvän  ystävän ei tarvitse olla ihmeellinen ihminen; tavallinen riittää hyvin.  Kolmikko miettii, että tärkeintä on, että ystävä on.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotieNew
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20