YIT:n työmaapäällikkö Petri Suomi ei kauaa mieti, miten kuvailisi kuluvaa talvea tienpitäjän kannalta. 
–Työläs tämä on ollut. Yleensä helmikuussa rauhoittuu, mutta nyt ei ole sitäkään vielä näkyvissä, Suomi sanoo. 
Toisaalta yllätystä ei ole.  Lumii kuuluu talveen, mutta tänä talvena vaihtelua on riittänyt. Viime perjantain tuulisen pyrypäivän perään satoi lisää lunta, alkuviikosta lauhtui ja keskiviikossa herättiin taas pakkassäähän, jota seurasi lauha torstai. 
–Taukopäiviä, joina ehtisi tehdä muutakin kuin hiekoittaa ja aurata, ei oikein ole ollut, Suomi toteaa.

Teiden ylläpidosta vastaa ylimpänä Ely, YIT on urakoitsija ja Salon alueurakka on vielä jaettu noin 30 toimijan kesken.   Yhdet kriteerit teiden hoitoon asettaa hoitoluokitus, josta siitäkin voidaan poiketa.
–Särkisalontie on ollut samassa luokassa kantatie 52:n kanssa.  Uuden luokituksen mukaan se saisi olla polanteinen, mutta sitä luokasta poiketen suolataan raskaan liikenteen tarpeita ajatellen, Suomi toteaa.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20