Laura Rietz ja Nicklas Kekki harjoittelevat Swivelin tiloissa Salossa.
Laura Rietz ja Nicklas Kekki harjoittelevat Swivelin tiloissa Salossa.
Perniöläisen Laura Rietzin ei tarvitse miettiä lempitanssiaan.
–Se on samba.
Takana on viime viikonlopun latinalaistanssien SM-kisat, ylihuomenna lauantaina tanssitaan Perniön liikuntahallissa valtakunnallisessa kilpailussa.
Tanssista jutellaan salolaiseura Swivelin studiossa. Lauran pari Nicklas Kekki on matkalla treeneihin Tampereelta. Pari harjoittelee kolme-neljä kertaa viikossa.
.–Melkein vahingossa lupasin kokeilla kilpatanssia, kertaa Laura kilpatanssiuransa alkua.Tanssi kuului toki jo silloinkin harrastuksiin, mutta ei kilpailu.
–Tanssin silloin Swivelin showtanssi-ryhmässä, kun pari kysyi, lähdetäänkö kokeilemaan kilpatanssia.
Kilpaparketilla on vierähtänyt jo kymmenen vuotta, lajiksi valikoitui aika pian lattarit..Laura ja Nicklas kilpailevat yleisessä eli champion -luokassa, jonne noustaan kisamenestyksen perusteella. Kisamenestys on monen tekijän summa, valmentajalla on iso rooli..Tanssiparin pitää myös erottua joukosta omalla esiintymisellään kilpailun ensimmäisen puolentoista minuutin aikana. Näkymisessä oleellinen osa on asu.

Kilpailuun on ilmoittautunut toistasataa tanssiparia.  Vakio- ja latinalaistanssien valtakunnalliset kilpailut alkavat klo 9.30.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20