Näinhän se käy: Samu Kaaresvirta antaa tukea Reggie Dillardille.
Näinhän se käy: Samu Kaaresvirta antaa tukea Reggie Dillardille.
Taito pallokentällä ei vielä takaa, että talvilajit olisivat hyppysissä. Etenkään, jos suksilta tai luistimilta ei ole aiempaa kokemusta.  Hauskaa voi silti olla: tunnelma Perniön Melassuolla oli suorastaan hulvattoman riehakas, kun PeU-Basketin miesten edustusjoukkue kaivoi sukset ja luistimet varastosta ja vei talvilajien pariin myös jenkkivahvistukset Remond Brownin ja Reggie Dillardin.

–Not so nice suprise, ei niin kiva yllätys, nauroi kaksikko kuultuaan, mistä tiistai-illassa on kyse.

Suksilla jutun juoni löytyi parin pyllähdyksen ja valmentaja Samu Kaaresvirran neuvojen jälkeen sittenkin nopeasti.  Lean forward – nojaa eteenpäin oli se taikakomento, jolla menoon tuli vauhtia ja vakautta.

–We can make it, lupasi kaksikko ennen suksien laittoa ja piti lupauksensa.

Kaaresvirta tuntee porukkansa:

–Kaikki tämä mitä tehdään porukalla koripallon ulkopuolella, vahvistaa joukkuehenkeä.  Harva näissä reissuissa murjottaa, tuumi Kaarevirta.

Vilkaisu raikuvasti nauravaan porukkaan vahvisti väitteen; hurtilla huumorilla arvioitiin niin omia kuin muiden suorituksia ja myös välineitä.  Joku arveli kaupungin lainasuksilla kynnetyn enemmänkin hiekkatietä ja voitelu ei ollut tiistain ”hopealiisteriin” ollenkaan kohdallaan.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20