Salossa mietitään vielä uudestaan, voisiko kaupunki jatkossa myöntää paikallisille yhdistyksille väliaikaisrahoitusta. 

Asiasta teki aloitteen Sari Pesonen (vihr) yhdessä useiden muiden valtuutettujen kanssa jo syksyllä. Maanantaina valtuustolle tuotiin esitys, jonka mukaan kaupunki ei myönnä tilapäisrahoitusta ja katsoo aloitteen loppuun käsitellyksi.  Valtuusto kuitenkin päätti äänin 33-18 palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi. 

Puheet aloitti Pesonen, joka totesi, että vastaavanlainen menettely on käytössä monella muulla paikkakunnalla. Hän kehotti katsomaan esimerkkejä muualta Suomesta toteutuksen ohjenuoraksi. Jerina Wallius (kok) tähdensi, että kyseessä olisi laina, ei tuki. 
–Olisi iso vahinko, jos kolmannen sektorin toiminta kärsii siitä, että yhteiskunnan kassasta ei tällaista lyhytaikaista apua löydy.

Heikki Liede (kok) taas totesi, että vastaus aloitteeseen oli lähtöjään nurinkurinen.
–Siinä on lähdetty siitä liikkeellle, että mikä ei ole mahdollista.  Tässä tapauksessa olisi suotavaa ennemminkin miettiä, miten asia olisi mahdollista toteuttaa. 
Jaana Haapsalo (sit) totesi, että takaisinmaksun rahat ovat hankerahoituksen muodossa aina jo olemassa.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20