Mari Tuominen ja Katja Koli piipahtivat tiistaina miettimään, mitä mihinkin laitetaan. Avoin varhaiskasvatus saa käyttöönsä huoneiston Teijon päiväkodin alakerrasta.
Mari Tuominen ja Katja Koli piipahtivat tiistaina miettimään, mitä mihinkin laitetaan. Avoin varhaiskasvatus saa käyttöönsä huoneiston Teijon päiväkodin alakerrasta.
Lapsiperheiden palveluihin Teijolla on tulossa ensi viikosta lähtien kohennusta, kun kaupunki avaa avoimen varhaiskasvatuksen toiminnan kylässä.   

Palvelu tunnetaan puhekielessä myös avoimena päiväkotina, ja sitä aletaan järjestää päiväkodin alakerran huoneistossa aluksi päivän verran viikossa. 
–Avointa toimintaa on lisätty Salossa muutenkin, viimeksi Muurlaan, muistuttaa lastentarhanopettaja Katja Koli.

Päiväkodinjohtaja Mari Tuominen toteaa, että Teijolla on palvelulle selkeä tarve: kylään on muuttanut lapsiperheitä, joiden pienimmätkin lapset tarvitsisivat muiden lasten seuraa.
–Yhtä tärkeä se on tietysti vanhemmille.  Jos on vielä muutettu muualta ja asutaan vähän erillään, verkosto voi olla hiukan ohut ja aikuista seuraa vähän, Tuominen miettii.


Katja Koli alkaa vetää avointa toimintaa ja toivottaa tervetulleeksi myös isät ja äidit kauempaa, esimerkiksi Ylönkylän tai Särkisalonkin suunnalta. Ohjelman suhteen saa esittää myös toiveita;  perjantaipäiviin voidaan mahduttaa esimerkiksi musisointia tai askartelua.  Kirjoja, askarteluvälineitä ja jumpassa tarvittavaa tavaraa oli jo tällä viikolla valmiina.  Piha ja lähimetsä ovat käytössä tarvittaessa nekin. 

Perniössä avoin päiväkoti juhlii maaliskuussa jo kymmenvuotispäiviään.Teijolla avauspäivä on tammikuun 25. ja ovi aukeaa aamuyhdeksältä.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotieNew
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20