Taiteilijatalo Pyynpivona tunnetuksi tullut Pyyntalo on vaihtanut omistajaa.
Taiteilija Armas Hutrin työ- ja näyttelytilakseen ostama talo päätyi ensin Salon kaupungille ja kaupungilta Hutrin tyttärelle Kaija Rosmalle. Häneltä rakennuksen on ostanut perniöläinen Veronika Eriksson miehensä kanssa.

Eriksson kertoo, että toistaiseksi talon käytöstä ei ole tehty mitään suunnitelmia.
Ensisijaista on korjata talossa viime keväänä paljastunut suuri vesivahinko: talon alapohjaan vuosi kuudesta pisteestä vettä ja lattia sekä sisäseinät on pitänyt purkaa.
–Ikkunat ja hirret on seinissä, mutta koko alakerran lattia piti purkaa, Eriksson kertoo.

Eriksson tuumaa, että kaikessa rauhassa tehden korjaamiseen saa varata lähivuodet.
–Sinänsähän talossa on mahdollisuuksia monenlaiseen.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Harvinainen isotoukohärkä Lintilässä
  • Kuvaus: Lindilässä käenrieskojen keskellä kulki suuri koppakuoriainen viime viikolla. Syken dosentti Samuli Korpinen tunnisti lajin harvinaiseksi isotoukohäräksi, jonka luultiin jo hävinneen. Viime vuosina lajia kuitenkin on tavattu Hämeessä ja läntisellä Uudellamaallakin. Isotoukohärkää ei tule kuitenkaan ottaa käteen, sillä se ruiskuttaa uhattuna ärsyttävää myrkkyä. –Lindilän luontopäiväkirjaan saatiin mukava lisä, iloitsee kuvan lähettänyt Sakari Korpinen.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20