Nämä kelit tulevat taas. Liikennevirasto korottaa hoitoluokkia yli 10 000 kilometrillä koko Suomessa.
Nämä kelit tulevat taas.  Liikennevirasto korottaa hoitoluokkia yli 10 000 kilometrillä koko Suomessa.
Eteläisessä Salossa kohennetaan tärkeimpien väylien talvikunnossapitoa. Muutos on osa koko maata koskevaa uudistusta, jossa Liikennevirasto korottaa hoitoluokkia kaikkiaan noin 11-12 000 km matkalla. Tiistaina julkistetuissa uusissa talvihoidon toimintalinjoissa otetaan erityisesti huomioon raskas liikenne.

Eteläisen Salon keskeinen tieosuus, kantatie 52 on jatkossa alueen korkeimmassa talvihoitoluokassa Salosta Somerolle sekä myös Salosta Tammisaaren suuntaan. Tavoitteen mukaan tie on pääosin paljas. Pyrkimyksenä on hyvä pito, mutta sään muutostilanteissa voi lievää liukkautta esiintyä
–Salon taajama on jo nyt ollut korkeimmassa luokassa, kertoo kunnossapitopäällikkö Timo Laaksonen Varsinais-Suomen ely-keskuksesta.

Samaan luokkaan nousee niin ikään maantie 183 välillä Perniö-Ylönkylä, samoin hoitotasoa nostetaan Kemiönsaaren puolella välillä Strömmasta Dragsfjärdiin.
Maanteiden 1823 ja 1840 luokkaa nostetaan; kyseessä ovat Särkisalontie ja Kaukurintie: jatkossa nämä tiet suolataan. Samaan luokkaan nousee myös Sauruntie ja väli Teijolta Saloon.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Kauriit kylillä
  • Kuvaus: Terttu Rantanen kuvasi lauman metsäkauriita Perniön Lupajalla, aivan kirkonkylän kupeella.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20