I divisioona B:ssä pelaavan PeU Basketin päävalmentajan Samu Kaaresvirran ei tarvitse pitkään pelata puhtaasti kotimaisella miehistöllä. Hurjat alkukauden tehot PeU Basketin paidassa tehneen Remond Brownin tie vie Korisliigaan ja Salon Vilppaan miehistöön, mutta korvaaja on jo lähtökuopissa ison veden takana.

Kunhan lennot saadaan järjestymään, Kaaresvirta saa riveihinsä 193-senttisen yleispelaaja Reggie Dillardin.

26-vuotias Dillard on kotoisin Pohjois-Carolinan Greensborosta eli kotipaikka on sama kuin Vilppaan takamies Diante Baldwinilla. Satakiloinen Dillard pelasi menestyksekkäät neljä vuotta Presbyterian Collegessa NCAA:n ykköstasolla kuuluen viimeiset kolme kautta jokaisessa pelissä joukkueen aloitusviisikkoon isoilla minuuteilla. Seniorikaudella 2017-2018 hän heitti komeat 15,6 pistettä, otti 3,2 levypalloa ja jakeli 1,8 syöttöä peliä kohti. Kauden jälkeen hänestä tuli collegensa ensimmäinen pelaaja, joka on pystynyt urallaan 1000 pisteeseen, 400 levyriin ja 300 syöttöön.

Entä uusi pelaaja, Reggie Dillard?

- Itse asiassa pohdimme häntä jo kesällä, mutta päädyimme kuitenkin Remondiin. Kun Dillard oli yhä vapaana, päätettiin heti, että tässä on meidän mies. Pelimme tulee Reggien myötä hieman muuttumaan ja saadaan peliin uusia ulottuvuuksia. Päästään varmasti hieman korin allekin, mikä on ensimmäiset viisi peliä ollut utopiaa. Dillard on riittävän iso pelaaja divariin ja hän tulee pelaamaan meillä paikkoja 2-4. Suurta muutosta ei ole kuitenkaan luvassa, sillä pienenä ollaan pelattu koko alkukausi ja pojat ovat jo tottuneet siihen, Kaaresvirta painottaa.

PeU Basketin kausi jatkuu sunnuntaina Jyväskylässä, jossa vastaan asettuu yhden voiton JyWe. Dillardin pelaaminen ratkeaa peliluvan saavuttua. 

 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Kauriit kylillä
  • Kuvaus: Terttu Rantanen kuvasi lauman metsäkauriita Perniön Lupajalla, aivan kirkonkylän kupeella.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20