Entisen lukiorakennuksen siipiosissa on edelleen toimintaa; eilen valot paloivat muun muassa tekstiilityö- ja kotitalousluokissa.
Entisen lukiorakennuksen siipiosissa on edelleen toimintaa; eilen valot paloivat muun muassa tekstiilityö- ja kotitalousluokissa.
Perniön kirkonkylän koulun uudisrakennushanke etenee.
Salon opetuslautakunta päätti tiistaina esittää toimialansa talousarviota kaupunginhallituksen ja edelleen -valtuuston hyväksyttäväksi.

Osana talousarvioesitystä on investointiohjelma, jossa koulun rakentamiseen on merkitty yhteensä 8,75 miljoonaa euroa. Ensi vuodelle on merkitty miljoona euroa ja seuraavalle 4,25 miljoonaa. Loput kolme ja puoli miljoonaa on investointiohjelmassa kirjattu vuodelle 2021.

Investointiohjelman perusteluissa todetaan, että uudisrakennus on vaihtoehtona ilmiselvä; nykyisen koulurakennuksen vanhan osan kunnostaminen ei ole kannattavaa. Osa koulun luokista työskentelee väistötiloissa. a
–Uutta rakennusta on alustavasti kaavailtu vanhan lukiorakennuksen paikalle, toteaa lasten ja nuorten palveluiden päällikkö Pia Setälä.

Lukiorakennuksen siivissä toimivat edelleen käsityöluokat ja niissä on myös kansalaisopiston toimintaa.
Setälä ei halunnut lautakunnan kokouksen jälkeen kommentoida näiden toimintojen tulevaisuutta tai sitä, mikä on nykyisen kirkonkylän koulun kohtalo. Hän totesi, että oppimisympäristötyöryhmän tiistaina julkistettava esitys vastaa moneen kysymykseen.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Harvinainen isotoukohärkä Lintilässä
  • Kuvaus: Lindilässä käenrieskojen keskellä kulki suuri koppakuoriainen viime viikolla. Syken dosentti Samuli Korpinen tunnisti lajin harvinaiseksi isotoukohäräksi, jonka luultiin jo hävinneen. Viime vuosina lajia kuitenkin on tavattu Hämeessä ja läntisellä Uudellamaallakin. Isotoukohärkää ei tule kuitenkaan ottaa käteen, sillä se ruiskuttaa uhattuna ärsyttävää myrkkyä. –Lindilän luontopäiväkirjaan saatiin mukava lisä, iloitsee kuvan lähettänyt Sakari Korpinen.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20