Jono dokumenttikatsomoon ylti ovelle saakka.
Jono dokumenttikatsomoon ylti ovelle saakka.
Lauantai-illan Pimeän Peitto -tapahtuman elokuvanäytökset aiheuttivat ennennäkemättömän kansainvaelluksen kunnantalolle. Ensimmäiset elokuva-intoilijat olivat saapuneet istumaan valtuustosaliin jo viiden jälkeen, kun ensimmäisen näytöksen piti alkaa seitsemältä. Perniön kirkonkyläyhdistys teki nopeasti päätöksen aloittaa ensimmäinen näytös puoli tuntia etuajassa ja lisätä iltaan vielä kolmannen näytöksen kahden suunnitellun sijasta. Elokuvia katsomaan tulleet joutuivatkin jonottamaan kunnantalon käytävillä pitkään. Vielä kolmaskin näytös veti salin täyteen. Saliin saatin kerralla mahtumaan noin 80 katsojaa.

– Vielä en ole koskaan nähnyt tällaista, että sali on täynnä jo puolitoista tuntia ennen näytöstä, hämmästeli myös elokuva-alalla kaikenlaista nähnyt Tarja Lapila.

Osuuskunta Pro Perniön seuraava siirto voisi olla elokuvateatterin rakentaminen kunnantalonsa uumeniin. Lyhytelokuvat paikallisista ilmiöistä ovat osoittaneet suosionsa jo aiemmin tänä vuonna.

Elokuvien jälkeen väki kerääntyi Pesänlammen rantaan kuuntelemaan Gildas Hoessoun ryhmän musisointia. Tunnelma oli kuin tropiikissa myös sään suhteen.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Kauriit kylillä
  • Kuvaus: Terttu Rantanen kuvasi lauman metsäkauriita Perniön Lupajalla, aivan kirkonkylän kupeella.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20