Remond Brown tuo hyökkäyspäähän 195 senttiä pituutta.
Remond Brown tuo hyökkäyspäähän 195 senttiä pituutta.
PeU-Basketin pelaajapakka koripallon I divisioona B:hen on kasassa, kun uusi jenkkivahvistus Remond Brown liittyi viime viikolla perniöläisjoukkueen vahvuuteen.

Tiistai-iltana 23-vuotias, 195-senttinen ja 83-kiloinen laitahyökkääjä oli toista kertaa PeU-Basketin harjoituksissa. Jo perjantain ensi-esiintyminen vakuutti kentän puolelta valmentajaksi siirtyneen Samu Kaaresvirran.
– Pidän tavasta, jolla hän pelaa. Brown on rauhallinen ja erittäin urheilullinen pelaaja, Kaaresvirta arvioi.
– Lisäksi hän on monipuolinen vahvistus, jota joukkueessamme voidaan käyttää pelipaikoilla 1-4.

PeU menetti viime kauden suomalaispelaajista Kaaresvirran lisäksi Miro Patrakan. Iso ilouutinen on se, että Jussi Savolainen, Sami Himberg ja Teemu Jarhio jatkavat joukkueessa.
Pelikentällä joukkueen uusia kasvoja ovat varmuudella Saku Ahonen, Lasse Soljama ja Juhana Melkkilä, penkillä apuvalmentaja Esa Mäkynen.

PeU-Basket hyökkää sarjakauteen runsaan kuukauden kuluttua sunnuntaina 7. lokakuuta kovalla kotiottelulla viime kauden kolmosta Munkkiniemen Kisapoikia vastaan.

PeU-Basketin menestystoiveita kaudella 2018-2019 lisää se, että B-divisioonasta on poissa kaksi viime kauden parasta joukkuetta. Loimaan Bisons nousi maan toiseksi korkeimmalle sarjaportaalla sarjan voittajana, Helsingin NMKY villillä kortilla.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20