Kai Viirret kirjoittaa mittoja muistiin Ylikulman rukoushuoneen katon reunalla.
Kai Viirret kirjoittaa mittoja muistiin Ylikulman rukoushuoneen katon reunalla.
Ylikulman rukoushuoneella jatkuvat remonttityöt. 

Aiemmin tänä vuonna yli satavuotiaassa talossa on korjattu ikkunoita, nyt työssä ollaan ylempänä; vanha tiilikatto korvataan uudella koko katon mitalta. Työ alkoi maanantaina, ja tiistaina pohjoislappeelta olivat jo vanhat tiilet lavalla ja uusi aluskate paikoillaan. 

–Aika hauraita ne vanhat tiilet jo olivat, mutta katto ei näyttäisi vuotaneen, toteaa rakennusliike Fagerström Oy:n Reijo Fagerström.
Hyväkuntoiseksi katto osoittautui muutenkin; pohjoislappeelta vian Kosken puoleisen pään pieni notkahdus oikaistaan, kertoo Fagerström. Uusikin katto ladotaan tiilestä ja vanhat päreet jäävät aluskatteen alle.
–Latominen on päivän työ, kun siihen vaiheeseen päästään, Fagerström arvioi.

Rakennuksen omistava Perniön Ylikulman rukoushuoneyhdistys sai katto- ja ikkunaremonttiin Leader-avustusta. Hankkeen kustannusarvio on 27 300 euroa ja tukea yhdistys saa kuluista puoleen.
Samalla kertaa itse katon kanssa entisöidään rakennuksen katolla olleet ristit.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20