Koirapuistoa on mietitty vanhan pappilan alueen taakse. Miia Peltosen koirat Dio ja Devi koekävelivät niityn tiistaina.
Koirapuistoa on mietitty vanhan pappilan alueen taakse. Miia Peltosen koirat Dio ja Devi koekävelivät niityn tiistaina.
Perniöön esitetään rakennettavaksi koirapuistoa. 

Perniön eläinsuojeluyhdistys ja Perniön kirkonkyläyhdistys ovat jättäneet kaupungille aloitteen, jossa ne esittävät, että mahdollisia koirapuiston paikkoja kirkonkylän alueella selvitettäisiin. Yhdistysten näkemyksen mukaan koirapuistolle olisi jo keskellä kylää loistava puiston paikka; seurakunnan omistama alue, jossa ovat lähellä pysäköintipaikat ja joka on talvellakin valaistu.

Aloitteen jätti eteenpäin vietäväksi maanantaina kaupunginhallituksessa Elina Suonio-Peltosalo (kok).

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20