Ravintola Käenpesä pitää ovensa kiinni useamman viikon remontin takia. Kun remontti on valmis, ravintola aukeaa uuden yrittäjän vetämänä.

Ravintola Käenpesässä on parhaillaan tyhjää; vesivahingon kuivaustyöt kestävät pitkälle syksyyn. Mika Miikkulaisella on näin vielä hetki aikaa kypsytellä ideoitaan ravintolan suhteen.
Ravintola Käenpesässä on parhaillaan tyhjää; vesivahingon kuivaustyöt kestävät pitkälle syksyyn.  Mika Miikkulaisella on näin vielä hetki aikaa kypsytellä ideoitaan ravintolan suhteen.
Ajankohta ei ole tarkka, tiloissa joudutaan kuivaamaan markkinaviikonlopun viemäritulvan aiheuttamia vahinkoja.
—Alun perin oli tarkoitus avata syyskuussa, mutta kuivatus vie lyhimmillään kuusi viikkoa, pahimmillaan voi mennä marraskuun alkuun, kertoo yrittäjä Mika Miikkulainen.

Miikkulainen on perniöläistynyt turkulaislähtöinen kokki. Pihvejä on kääntynyt Rovaniemellä, Tampereella ja Turussa. Pihvejä ei Perniössä käännetä, syöjiä ei riitä, ei ainakaan ympäri vuoden. Käenpesä jatkaa ainakin ensin grilliannoslinjalla. Mies on muuten täynnä kehittämisideoita, remontti antaa niille aikaa kypsyä.
Varmaa on, että kylillä on kysyntää ravintolalle.
—Asiakkaat ovat kiitelleet, että jatkan tässä.

Remontissa ravintola saa uuden värimaailman ja pelit, biljardipöytä ja muut siirtyvät Haarlantien puoleiseen tilaan. Miikkulainen miettii, kertyisikö jättitelevision äärelle kisakatsomo vai vetäisivätkö tietovisaillat väkeä tai maistuisiko olut lautapelejä pelatessa. Karaoke pysyy ohjelmistossa ja pinko ehkä palaa.

Keväällä on luvassa terassiremontti.
—Ensi kesäksi terassi laajenee tuonne talon kulmalle asti ja kalusteet vaihdetaan vähän mukavampiin, paljastaa Miikkulainen.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Harvinainen isotoukohärkä Lintilässä
  • Kuvaus: Lindilässä käenrieskojen keskellä kulki suuri koppakuoriainen viime viikolla. Syken dosentti Samuli Korpinen tunnisti lajin harvinaiseksi isotoukohäräksi, jonka luultiin jo hävinneen. Viime vuosina lajia kuitenkin on tavattu Hämeessä ja läntisellä Uudellamaallakin. Isotoukohärkää ei tule kuitenkaan ottaa käteen, sillä se ruiskuttaa uhattuna ärsyttävää myrkkyä. –Lindilän luontopäiväkirjaan saatiin mukava lisä, iloitsee kuvan lähettänyt Sakari Korpinen.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20