Poliisi on napannut Perniöstä tällä viikolla kaksi rattijuoppoa.
Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello yhden jälkeen sattui Aimontapontiellä henkilöauton ulosajo. Autoa oli ajanut vuonna 1997 syntynyt salolaismies, joka puhalsi törkeän rattijuopumuksen rajat ylittävän lukeman. Kyydissä oli kolme matkustajaa. Kukaan ei loukkaantunut ulosajossa, mutta auto vaurioitui kauttaaltaan. Juttua tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Maanantaina illansuussa Erveläntiellä poliisiautoa vastaan tuli henkilöauto, jonka kuljettajan poliisi tunnisti ajo-oikeudettomaksi. Auto pysäytettiin ja kuski puhallutettiin ja autoa ajanut vuonna 1941 syntynyt mies puhalsi rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat.
Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Kauriit kylillä
  • Kuvaus: Terttu Rantanen kuvasi lauman metsäkauriita Perniön Lupajalla, aivan kirkonkylän kupeella.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20