Satu Aittamäki opetti viime viikolla mm. Alexandra Aarolaa (vas) ja Janni Laihoa.
Satu Aittamäki opetti viime viikolla mm. Alexandra Aarolaa (vas) ja Janni Laihoa.
Perniön Ponitallilla ei ole kesällä hiljaista. Kaikki tämän kesän leirit ovat olleet loppuunmyytyjä jo ajat sitten, ja ensi kesän leirille päästäkseen täytyy pitää jo kiirettä. Kesän 2019 leireistä loppuun on myyty jo kuusi kymmenestä.
Ratsastukseen ja Perniön Ponitalliin ihastuneet ovat oppineet ottamaan tämän huomioon. Lekottelutrampoliinilla lepohetkeä viettävät espoolaiset Aneka Jalava ja Senja Heikkinen ovat jo kolmatta kertaa ratsastusleirillä Perniössä.
– Varasimme tämän jo melkein vuosi sitten. Ja ensi vuodelle varmistimme paikan jo ennen tätä leiriä, ­tytöt kertovat.
Perniön Ponitallin omistaja Satu Aittamäki kertoo, että hän ei ole mainostanut leirejä missään.
– Puskaradio toimii parhaiten, hän toteaa. Osallistujat ovat kuulleet kavereiltaan talleilla, että täällä on kivaa, hän toteaa.
Pikainen kysely leiriläisten joukossa vahvistaa asian.
– Me olemme täällä vasta ensimmäistä kertaa, mutta ratsastuskaverilta kuulimme tämän olevan tosi hyvä leiri, kertovat Luise Nurminen ja Janni Laiho Salosta.
Myös Raision Ratsastuskoulussa puhutaan hyvää Perniön Ponitallista. Naantalissa auva Alexandra Aarola löysi tänne niin ikään kaverinsa opastamana.
–Pääkaupunkiseudulta meille tulee silti eniten leiriläisiä, toteaa Satu Aittamäki.– Sellaista olen ajatellut, että joka vuosi pitäisi saada tänne jotain uutta. Täksi kesäksi hankin tuon poreammeen terassin kupeessa. Siinä leiriläiset saavat vilvoitella tuntien jälkeen, Satu Aittamäki näyttää.
– Tärkeää on, että leirillä on hauskaa. Meillä on totta kai sääntöjä turvallisuuteenkin liittyen, mutta liian tiukkapipoista ei saa olla, hän jatkaa.
Vapaa-aikana voi porealtaan lisäksi pulahtaa uimaan läheiseen Pitkäjärveen, pomppia trampoliinilla tai ostaa leirikioskista vaikka jäätelöä ja karkkia.
Ratsastuksen opetusta on jokaiselle kaksi tuntia päivässä.

Lue koko juttu huomisesta lehdestä!

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Harvinainen isotoukohärkä Lintilässä
  • Kuvaus: Lindilässä käenrieskojen keskellä kulki suuri koppakuoriainen viime viikolla. Syken dosentti Samuli Korpinen tunnisti lajin harvinaiseksi isotoukohäräksi, jonka luultiin jo hävinneen. Viime vuosina lajia kuitenkin on tavattu Hämeessä ja läntisellä Uudellamaallakin. Isotoukohärkää ei tule kuitenkaan ottaa käteen, sillä se ruiskuttaa uhattuna ärsyttävää myrkkyä. –Lindilän luontopäiväkirjaan saatiin mukava lisä, iloitsee kuvan lähettänyt Sakari Korpinen.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20