Anu Saarelainen sai lauantaina vuoden särkisalolaisen pytyn haltuunsa.
Anu Saarelainen sai lauantaina vuoden särkisalolaisen pytyn haltuunsa.
Matkailuyrittäjä Anu Saarelainen on vuoden 2018 särkisalolainen. Meripirtin kerho julkaisi valinnan Särkisalopäivän yhteydessä lauantaina.
Monipuolinen matkailuun liittyvien palveluiden toteuttaminen oli perusteena tämänvuotisessa valinnassa. Viimeinen helmi Saarelaisen tarjoamissa matkailupalvelujen ketjussa on kolmisen vuotta sitten aloittanut ravintola Nixor Ulkoluodon sillan kupeessa. Se palvelee toki myös paikkakunnan väestöä.
Yritytoimintaa Anu Saarelainen on rakentanut puolisonsa Juha Karimon kanssa. Jo kymmenen vuotta sitten valmistui juhlapaikka Villa Meri Särkisaloon. Rannoilla on myös paljon vuokramökkejä lomalaisten tarpeisiin.
Kanervalan kartanon vuokraus vuonna 2001 oli ensimmäinen askel Anu Saarelaisen yrittäjäuralla.
– Matkailuyrittäjänä Anu on osallistunut lukuisiin matkailumessuihin. Tätäkin kautta hän on voinut jakaa Särkisalo-tietoutta ja paikkakunnan suomia mahdollisuuksia hyvinkin laaja-alaisesti, kehui Meripirtin kerhon puheenjohtaja Seppo Willgren Saarelaista.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20