Perniön ja Teijon kirkot ovat varsin suosittuja turistikohteita näin kesäaikaan. Vaikka yleisöryntäystä ei nähdä muuten kuin ryhmien muodossa, vierailijoita kertyy koko kesän aikana helposti useita satoja. 

– Ensimmäistä kertaa tulimme Perniön keskustaan, näimme tuo tiekirkkokyltin ja käännyimme tänne. Mitä muuta nähtävää täällä on, kyseli Emma Rinneheimo perjantaina.

– Ehdimme käydä jo hautausmaalla, ja se oli kyllä hieno. Niin hienosti hoidettu, ja joka haudalla kukkia. Taisi siellä yksi hoitamaton hauta olla, mutta ei yhtään sen enempää.

Rinneheimot olivat edellisenä päivänä käyneet ihastelemassa myös Teijon pientä kirkkoa. Helsingissä asuva Saga Lippo puolestaan lähti Perniöstä Teijon kirkkoon tutustumaan vieraillessaan Perniössä asuvien sukulaistensa luona.

– Kaikki historialliset miljööt kiinnostavat minua, mutta tämä nyt oli jäänyt vielä katsastamatta. Myöskin täkäläiset ruukit näin vasta nyt. Nämä maisemat hoitavat kaupunkilaisen sielua, vaikka lapsuuteni vietinkin maalla, Saga Lippo mainitsi.

Koko juttu huomisessa lehdessä

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20