Antti Kiuru luovuttaa verta kaksi kertaa vuodessa.
Antti Kiuru luovuttaa verta kaksi kertaa vuodessa.
Perniön seurakuntatalossa luovutettiin tiistaina verta. Kun puolet neljätuntisesta rupeamasta oli ohi, luovuttajia oli käynyt 25.
– Päivän tavoite on 60 luovuttajaa. Nyt kun ihmiset ovat pääsemässä töistä, niin ehkä tämä tästä vilkastuu, ennakoi vastaava sairaanhoitaja Päivi Lentovaara-Msadek.  
Veripalvelu käy Perniössä kolme kertaa vuodessa tarjoamassa mahdollisuuden verenluovutukseen.
Yleensä kaksi näistä mahdollisuuksista on käyttänyt Antti Kiuru.
– Armeijassa vuonna 1978 luovutin ensimmäistä kertaa. Sitten oli taukoa, mutta 90-luvulla aloitin uudestaan. Joku kaveri Postissa minulle tätä taisi suositella. Meillä oli Postissa oikein porukkakin tähän, mutta nyt se on vähän hiljentynyt, Kiuru kertoo.
Paikallinen verenluovutusmahdollisuus on Kiurulle tärkeä, sillä hän ei ole viime vuosina luovuttanut verta missään muualla.
– Aina kun olen paikalle tullut, niin olen saanut luovuttaa. Olen pysynyt onneksi terveenäkin. Piikkikammoakaan en ole potenut, Kiuru vakuuttaa. 

Koko juttu painetussa lehdessä

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20