Särkisalossa tarvittiin lauantaina poliisia selvittämään käsirysyksi yltynyttä velanperintää. 

Poliisille tuli iltapäivällä ennen kello neljää ilmoitus, jonka mukaan Särkisalossa on omakotitalon pihaan tullut miesjoukko ja pahoinpidellyt talon isäntää. 
Ilmoituksen mukaan neljän miehen joukko oli ajanut pakettiautolla pihaan ja käynyt kiinni isäntään, jonka oli kuitenkin onnistunut paeta paikalta. 
Tämän jälkeen miehet olivat poistuneet paikalta ja poliisi tavoitti heidät Perniöstä. 

Asiaa selviteltäessä kävi ilmi, että välikohtaus liittyi maksamattomaan laskuun; pakettiautolla liikkeellä olleen porukan oli ollut tarkoitus hakea pois omakotitalon kalusteita, joiden asennustyöhön liittyvää laskua isäntä ei ollut sovitusti maksanut.  Tilanne oli kuitenkin pian miesten pihaan tultua kärjistynyt.  Varsinaisena velkojana oleva kiskolainen mies oli lyönyt velallista useita kertoja, samoin häntä oli mukiloinut toinen seurueen jäsen. 

Isäntä sai välikohtauksessa huuleensa verta vuotavan haavan. Häiriköinyt miesjoukkio on otettu kiinni, ja asiaa tutkitaan törkeänä kotirauhan rikkomisena sekä pahoinpitelynä.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20