Ystävykset Hanna Lehtonen (vas) ja Päivi Kainulainen ovat aloittaneet triathlonin vasta tänä vuonna.
Ystävykset Hanna Lehtonen (vas) ja Päivi Kainulainen ovat aloittaneet triathlonin vasta tänä vuonna.
Puolenpäivän aikaan startannut Kisko-Triathlon aloitti Perniön raveilla jatkuneen vilkkaan urheilupäivän lauantaina eteläisessä Salossa. Kaikki triathlonkisaajat eivät suinkaan olleet kokeneita kestävyysurheilijoita, vaan mukana oli myös paljon ensikertalaisia.
Iisalmesta kotoisin olevat Hanna Lehtonen ja Päivi Kainulainen ovat varsin tuoreita lajin harrastajia. Hanna oli lähdössä ensimmäiseen kisaansa, Päivi toiseen.
– Tämä on sellainen aikuisiän unelma, joka toteutuu nyt. Lapset olivat aiemmin sen verran pieniä, että sitä piti lykätä. Nyt löysin netistä Triathlonhaaste-sivuston, ja aloin harjoitella sen ohjelman mukaan. Takana on 12 viikon harjoittelu, Hanna Lehtonen kertoi.
Hyvät lapsuuden ystävät Kainulainen ja Lehtonen olivat aloitteneet triathlonharjoittelun viime talvena toisistaan tietämättä. Nykyisin Helsingissä asuvan Kainulaisen miesystävä on innokas triathlonharrastaja.
Uinti on monille triathlonin haastavin osuus. Lohjalta Kiskoon saapunut Tino Casagrande kävi talvella uinnin tekniikkakurssin uimahallissa. Niin ikään lohjalaiselle Hanna-Kaisa Roihalle uinti on entisenä kilpauimarina helpompaa.
– Avovedessä uiminen on niin erilaista kuin hallissa. On virtauksia, ei näe pohjaa, ja pitää pystyä myös suunnistamaan oikeaan suuntaan, Roiha selvitti.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20