Särkisalossa sattui sunnuntaina kaksi ulosajoa. 

Iltapäivällä yhden aikoihin ulkopaikkakuntalaisen naisen ajama henkilöauto ajautui ensin vastaantulevien kaistalle, törmäsi sitten tien varressa olleeseen liiteriin ja siitä puuhun. Kuljettaja vietiin paikalta Tyksiin, mutta tarkastuksessa kävi ilmi, että hänen vammansa eivät ole vakavia. Auto vaurioitui käyttökelvottomaksi. Kuljettaja arveli nukahtaneensa rattiin. Juttua tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Särkisalontiellä sattui vielä iltayhdentoista aikaan toinen onnettomuus.
Salolaismies ajoi moottoripyörällä Särkisalon suunnasta, ja loivasti vasemmalle kaartuvassa mutkassa pyörä ajautui tien oikealle puolelle ojaan. Pyörä kulki ojassa noin 85 metriä ennen pysähtymistään.

Kuljettaja oli poliisin paikalle tullessa tajuttomana ojassa pyörän kanssa. Hänellä ei ollut ajoasua, vaan vain shortsit ja t-paita. Kuljettajalla ei ollut myöskään ajokorttia ja alkoholilla oli osuutta asiaan. Mies kuljetettiin Tyksiin, missä hänen vammansa kuitenkin todettiin vähäisiksi.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Kauriit kylillä
  • Kuvaus: Terttu Rantanen kuvasi lauman metsäkauriita Perniön Lupajalla, aivan kirkonkylän kupeella.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20