Aleksi Lindholm piti ylioppilaan puheen täydelle salille.
Aleksi Lindholm piti ylioppilaan puheen täydelle salille.
Perniön lukiosta saateltiin lauantaina kohti elämää 27 uutta ylioppilasta.
Kuten asiaan kuuluu, matkalle annettiin mukaan salkullinen neuvoja ja rohkaisua.
Riemuylioppilaiden puheenvuoron pitänyt Asko Jaakkola sanoi, että opiskelujen valmistumista ei kannata suotta kiirehtiä.
-Töitä ehditte varmasti tehdä myöhemminkin. Nauttikaa opiskeluajasta, ottakaa osaa järjestöjen toimintaan. Hankkikaa uusia ystäviä, rakastukaa ja pettykää.
-Omana kouluaikanani harva oli lentänyt ulkomaille. Teille lentäminen on arkipäivää ja maanosat tuttuja. Se tekee irtautumisen kodin piiristä helpommaksi, Jaakkola uskoi.

Ylioppilaan puheenvuoron pitänyt Aleksi Lindholm meni riemuylioppilaiden valmistumisvuoteen 1968 ja nosti sieltä esiin kaksi kulttuurin suurteosta: Beatlesin White Albumin ja elokuvan 2001-Avaruusseikkailu. Molemmat julkaistaan tänä vuonna alkuperäisessä formaatissaan uudestaan; levy vinyylillä ja elokuva filmillä.
-Jäin miettimään, mitä olennaista muistan tästä lukioajastani viidenkymmenen vuoden päästä. Jääkö siitä mieleen kokonaisuus vaiko vaan tämä viimeinen viikko, Kanye Westin musiikkiin tutustuminen, 10-3 voitto Salon mestaruussarjassa ja ylioppilaaksi pääseminen, Lindholm puntaroi.
-Toisaalta vaikka metsää ei näkisi puilta, se ei tarkoita ettei metsää olisi ollut.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Kauriit kylillä
  • Kuvaus: Terttu Rantanen kuvasi lauman metsäkauriita Perniön Lupajalla, aivan kirkonkylän kupeella.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20