Maalinteko on jaliksessa parasta, sanovat kikkoja esittelevät Pyry Saarinen, Eemeli Varemäki ja Onni Vuorinen.
Maalinteko on jaliksessa parasta, sanovat kikkoja esittelevät Pyry Saarinen, Eemeli Varemäki ja Onni Vuorinen.
–Ja sitten otetaan heikomman jalan harjoituksia, komentaa Pasi Karjunen Melassuon tekonurmella tiistai-iltana.

Kohta nelisenkymmentä jalkapallojunioria tekee työtä käskettyä. Välillä kuuluu huokaus metsään menneestä pallosta ja välillä riemuitaan oikeasta laukauksesta.

Tiistai-iltana harjoituksissa huhkii useampi ikäpolvi, neljänkymmenen treenaajan joukko koostuu P07-08-ikäluokasta. Sitä ennen asialla olivat nuoremmat ja illan päättää miesten joukkueen harjoitus.

Talvella salit täyttävät koripallon ja lentopallon pelaajat, mutta pallo ei lakkaa pyörimästä kesälläkään. PeU:n jalkapallojaoston puheenjohtaja Pasi Karjunen toteaa, että nahkakuulaa potkii Perniön kentillä melkoinen joukko.
–Kun kaikki laskee yhteen, siinä tulee äkkiä toistasataa pelaajaa, Karjunen summaa.

Miesten joukkue jatkaa entisessä kuntasarjassa eli nykyisessä Salon mestaruussarjassa vuoden tauon jälkeen. Toiminta ei suoraan ole PeU:n alaista, vaikka yhteisiä tekijöitä onkin: esimerkiksi valmennuksesta vastaavat Kari Salminen ja Pauli Luusalo valmentavat myös seurajoukkueita.
–Pojat itse tulivat talvella sanomaan, että heillä olisi pelihaluja ja siitä se lähti, Kari Salminen kertaa.

Naisten joukkue pelaa kuntojalista kahtena iltana viikossa.
–Maanantaisin pelataan naisten kesken ja keskiviikkona sekajoukkueena. Saa tulla mukaan vaikka pystymetsästä, sanoo Kaisa Villa.

Nuorimmat pelaajat ovat vasta esikouluikäisiä: jalkapalloleikkikoulu on uutta toimintaa ja tarkoitettu vuosina 2011-2013 syntyneille lapsille.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Harvinainen isotoukohärkä Lintilässä
  • Kuvaus: Lindilässä käenrieskojen keskellä kulki suuri koppakuoriainen viime viikolla. Syken dosentti Samuli Korpinen tunnisti lajin harvinaiseksi isotoukohäräksi, jonka luultiin jo hävinneen. Viime vuosina lajia kuitenkin on tavattu Hämeessä ja läntisellä Uudellamaallakin. Isotoukohärkää ei tule kuitenkaan ottaa käteen, sillä se ruiskuttaa uhattuna ärsyttävää myrkkyä. –Lindilän luontopäiväkirjaan saatiin mukava lisä, iloitsee kuvan lähettänyt Sakari Korpinen.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20