Paula Mannelin avaa makasiinin ovet kaikelle kansalle huomenna. Kirppistoimintaa Perniön asemalla hän jatkaa Maurin Makasiini -yritysnimellä.
Paula Mannelin avaa makasiinin ovet kaikelle kansalle huomenna. Kirppistoimintaa Perniön asemalla hän jatkaa Maurin Makasiini -yritysnimellä.
Maurin Makasiinin uusi yrittäjä Paula Mannelin vaikuttaa vauhdikkaalta naiselta.
Tiistaina hän sorvasi valmiiksi kauppakirjan kiinteistövälittäjä Esa Lindgrenin kanssa.
Kirppiksen avajaisia Perniön asemalla vietetään jo huomenna perjantaina.
– Kaksi viikkoa on tätä mietitty, ja matkalle on mahtunut monia mutkia ja kovaa vääntöä, huokaili alkuviikolla Raitkorventiellä piipahtanut Mannelin.
– Toisaalta ryhdyin pohtimaan rahoitusta tähän hankkeeseen pian sen jälkeen, kun kuulin viime syksynä makasiinin kohtalosta. Arvostan suuresti sitä työtä, mitä Mauri Jokinen teki täällä 20 vuoden aikana.

Maurin Makasiinista tulee perheyritys. Tiimiin kuuluvat Paulan veljet, Australiasta takaisin Suomeen muuttava moniosaaja Pete sekä perniöläinen Teijo avovaimonsa Jennin kanssa.
Viisikymppiseksi ehtineelle Paula Mannelinille asemanseutu on entuudestaan tuttu paikka.
– Aika monta viikonloppua on tullut vietettyä täällä mummolassa viimeisen 30 vuoden aikana.

Paula Mannelin asuu Kaarinassa, mistä käsin hän on käynyt päivätöissä Lohjalla.
– En usko siihen, että pystyisimme tässä vaiheessa pitämään makasiinia auki viikon jokaisena päivänä, mutta tutkaillaan tilannetta tarkemmin avajaisviikonlopun jälkeen.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Kauriit kylillä
  • Kuvaus: Terttu Rantanen kuvasi lauman metsäkauriita Perniön Lupajalla, aivan kirkonkylän kupeella.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20