Petteri Leivo ja kisapyörä.
Petteri Leivo ja kisapyörä.
Petteri Leivo on salolainen alamäkipyöräilijä, joka on raivannut tiensä Suomen alamäkiajon maajoukkueeseen. Taskussa on jo Suomen cupin voitto vuodelta 2016 ja viime vuodelta ykkösija yleisessä sarjassa.

Suomen cupin ensimmäinen osakilpailu lasketellaan Teijon rinteissä ensi sunnuntaina.  Kuuden osakilpailun sarja päättyy syyskuussa Kalpalinnaan.
Viime viikonloppuna lasketussa enduron SM-sarjan aloituksessa Leivon sijoitus oli kolmas. Enduro-kisa lasketellaan alamäkeä loivemmalla radalla.
MM-kisat odottavat Lenzerheidenissä, Sveitsissä.

Ratatalkoolainen Mikko Lilja kertoo kilpailupäivästä.
–Ennen kilpailua ajetaan kaksi pakollista harjoituskierrosta ja rataan tutustutaan kävellen alhaalta ylös ja takaisin.


Lilja kehuu yhteistyötä rinneyrittäjien ja Meri-Teijon Alppiseuran kanssa.
–Tämä on paras mahdollinen paikka meille. Rinne on ikään kuin meidän omassa käytössä, saamme tehdä hyppyreitä ja kaikkea, mikä ei haittaa talvikäyttöä.

Sunnuntain kilpailun järjestää Habanero Mountainbikers, salolais-turkulainen vuonna 2003 perustettu maastopyöräilyyn erikoistunut pyöräilyseura.
Yleisöllä on paikalle vapaa pääsy. Auto on helpointa jättää laskettelukeskuksen varsinaiselle parkkipaikalle ja jatkaa radan varteen jalan.
Aika-ajot käynnistyvät kello 13 ja varsinainen kisa heti perään.

Muokattu: kilpailijan sukunimi on Leivo.

Millaisella pyörällä Leivo mäet laskee, selviää painetussa lehdessä olevasta jutusta!

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Enkelipilvi asemalla
  • Kuvaus: Anni Hietanen kuvasi enkelin taivaalla Perniön asemalla elokuun viimeisenä päivänä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20