Suomi-koripallon ikoni Samu Kaaresvirta, 37, päättää pitkän peliuransa, mutta ei jätä viime kauden seuraansa PeU-Basketia. 
Kaaresvirta siirtyy pelikentältä penkin päähän ja korvaa perniöläisjoukkueen valmentajana Toni Nymanin. Tämä on siirtymässä huhujen mukaan entisen Vilppaan luotsin Mikko Tupamäen aisapariksi I divisioona A:ssa jatkavaan Jyväskylä Basket Academyyn (JBA).

Kaaresvirta debytoi valmentajana 596 liigaottelun ja 16 pääsarjakauden kokemuksella. Suomen mestaruuden hän voitti Kouvolan Kouvoissa 2004.
Peliuransa viimeisellä kaudella Kaaresvirta tilastoi keskimäärin 11,2 pistettä ja 6,6 levypalloa.

Jussi Savolainen jatkaa PeU-Basketissa apuvalmentajana ja palvelee joukkuetta myös kentän puolella. Seurasta lähtijöihin kuuluu tässä vaiheessa vain takamies Teemu Jarhio, joka oli viime kaudella joukkueessa toiseksi tehokkain pistemies.

Koripallojaoston puheenjohtajan Pekka Leikkosen mukaan PeU-Basket lähtee I divisioona B:hen 2018-2019 pitkälti viime kauden rungolla. Myös yhteistyö Salon Vilppaan kanssa jatkuu.

 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Enkelipilvi asemalla
  • Kuvaus: Anni Hietanen kuvasi enkelin taivaalla Perniön asemalla elokuun viimeisenä päivänä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20