Mopoauto pyörähti katolleen Perniön liikuntahallin parkkipaikalla perjantaina iltapäivällä. Auto osui parkkipakalla olleeseen kuoppaan, auto lähti heittelemään ja pyörähti ympäri. Matkustajana ollut nuori loukkaantui ja hänet vietiin sairaalaan tarkistettavaksi, vammoista ei ole tarkempaa tietoa. Autoa ajoi 2002 syntynyt nuorimies ja häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vamman tuottamuksesta.

Metsäpaloa epäillään sytytetyksi

Lupajalla Alhomäentiellä todettiin perjantaina iltaseitsemältä metsäpalo. Perniön VPK sammutti palon, maastoa paloi noin 75 neliötä. Palopaikalla tehty havaintoja siitä, että palo sytytetty ilmeisemmin tahallaan.
Silminnäkijän mukaan palopaikalta oli kiireellä poistunut skootterilla kaksi noin 15-16 vuotiasta tyttöä.
Skootteri oli ollut väriltään valkoinen ja molemmilla tytöillä valkoiset kypärät.Tytöillä oli ollut molemmilla pitkät hiukset, toisella tummat ja toisella vaaleammat.
Mikäli jollakin on havaintoja skootterilla liikkuneista nuorista, niin niistä pyydetään ilmoittamaan Salon poliisille.
Tapahtumaa tutkitaan varomattomana käsittelynä.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20