Stadionille tulee satoja metrejä aitaa. Keskiviikkona pystytystoimissa olivat Eino Sutinen, Antti Kiuru, Vesa Oksanen ja Tomi Vuorinen.
Stadionille tulee satoja metrejä aitaa. Keskiviikkona pystytystoimissa olivat Eino Sutinen, Antti Kiuru, Vesa Oksanen ja Tomi Vuorinen.
Perniössä viikonloppuna käytävien SM-maastojuoksujen sävelet alkavat olla selvät - samoin kisapaikat.  
Kaikkiaan Melassuon metsissä kisaa kahtena päivänä yli tuhat juoksijaa.  Stadionin rakennustyöt alkavat nekin olla loppusuoralla;  tänään keskiviikkona talkooryhmä pystytti aluetta erottavia aitoja, katsomot oli nekin jo tuotu paikalleen ja rata itsessään on saatu sekin kuntoon. 

-Suolahiekalla saatiin vauhtia sulamiseen ja muutamasta paikasta on käsipelillä hakattu jäitä pois. Kova homma siinä oli, mutta ei muukaan auta, sanoo ratamestari Tomi Vuorinen. 
-Piirinmestaruuskisoissa tuli juoksijoilta hyvää palautetta radasta.

Vapunpäivän sadekaan ei tehnyt peruuttamatonta vahinkoa. 
-Muutama lammikko siellä on, mutta ihan ok muuten, tuumi Vuorinen iltapäivällä. 

Vielä kisojen aattona rata viimeistellään kolmella kilometrillä reunanauhaa. Liikuntahallin alue muuttuu vielä loppuviikosta täysin, kun hallin ympärille perustetaan esimerkiksi ensiapu- ja vessapisteet ja varustesäilö kentän laidalle. 

Huomisen lehdessä lisää

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Harvinainen isotoukohärkä Lintilässä
  • Kuvaus: Lindilässä käenrieskojen keskellä kulki suuri koppakuoriainen viime viikolla. Syken dosentti Samuli Korpinen tunnisti lajin harvinaiseksi isotoukohäräksi, jonka luultiin jo hävinneen. Viime vuosina lajia kuitenkin on tavattu Hämeessä ja läntisellä Uudellamaallakin. Isotoukohärkää ei tule kuitenkaan ottaa käteen, sillä se ruiskuttaa uhattuna ärsyttävää myrkkyä. –Lindilän luontopäiväkirjaan saatiin mukava lisä, iloitsee kuvan lähettänyt Sakari Korpinen.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20