Eetu Luukkasen päivä oli voittopuolinen.
Eetu Luukkasen päivä oli voittopuolinen.
Lauantaina Perniön liikuntahallissa viuhuivat sulkapallot yli verkon lukemattomia kertoja. Lounasulan juniorikilpailut olivat tuoneet paikkakunnalle noin 60 pelaajaa esimerkiksi Turusta, Eurasta ja Tammisaaresta.

– Isoimmat kisat, mitä meillä on vielä koskaan järjestetty, mainitsi Perniön Sisun Jouko Degert.

Järjestävä seura eli Perniön Sisu menestyi kisoissa hienosti, mitaleja jäi paikkakunnalle useita.

– Meillä on nyt sellainen kymmenen pelaajan joukko, jolla kierrämme kisoja. Kaupungin Lataa liikettä - ohjelma on tuonut meille uusia pelaajia, kehui Degert.

Iltapäivällä Eetu Luukkanen oli saanut jo kaikki ottelunsa päätökseen, tuloksena hopeamitali C-luokassa.

– Tuli kolme voittoa ja yksi tappio. Tämän vuoden kisoista on tullut jo aika paljon mitaleita. Viimeksi oli kisat Somerolla, muisteli Eetu Luukkanen.

Eetu lähti sulkapallokentille isosiskonsa Vilman perässä. Vilma Luukkanen kaivoi kassistaan kolmannen ottelunsa jälkeen sämpylän, jotta energiaa riittäisi vielä neljänteen ja viimeiseen otteluun.

– Kaikista otteluista tuli voitot, eivätkä vastustajat saaneet paljon pisteitäkään, iloitsi Vilma.

Hänen lohkonsa voitto ratkottiin myöhäisessä ottelussa seurakaveri Jenni Heinoa vastaan. Siinäkin Vilmalle tuli voitto. Vilma ja Jenni olivat myös kaikkia kolmea lohkonsa poikaa parempia. Tällä tasolla pelaajia ei vielä jaeta tyttöjen ja poikien sarjoihin, vaan vastustajiksi voi tulla kumpia vain.

– Iskulyönneissä olen aika hyvä. Eniten haluaisin kehittää takakentän pelaamistani, pohti Vilma vahvuuksiaan ja heikkouksiaan pelaajana.

Sulkapalloilijoilla on edessä vielä yhdet kisat Kaarinassa tänä keväänä.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20