Perniönseudun Lehden toimituksessa käytiin viime viikolla puhelu, joka olisi voitu käydä samassa talossa viimeksi yli 30 vuotta sitten.
Yrityssalon, Salon ja Someron kaupunkien, ammattiopiston ja Turun AMK:n Yritysharava-projektissa käydään läpi yli 3000 yrityksen kehittämistarpeet puhelinhaastatteluin.

Viime viikolla soi puhelin toimituksessa, ja Yritysharavan asialla ollut soittaja tiedusteli henkilöä nimeltä Kaarlo Saariluoma.

Puhelu herätti lähinnä hämmennystä: Saariluoma on Pernön kunnan entinen kunnanjohtaja, joka menehtyi vuonna 1985. Hänellä ei ole muuta yhteyttä lehteen kuin se, että kunnanjohtaja työskenteli kunnantalossa, ja lehti on nykyään samassa talossa vuokralla. Postiosoite on siis sama, mutta muuta kytköstä ei ole.

Yrityssalon Tommi Virtanen lupasi ottaa selvittääkseen, mitä kautta entisen viranhaltijan nimi on lehden kohdalle päätynyt.
Yrityssalo on hankkinut yritysaineistot Asiakastiedolta.
–Soittajat joutuvat tekemään joskus töitä yrityksen yhteyshenkilöt tavoittaakseen, jos rekistereissä on vaikka vanhentunut puhelinnumero. Näin karkeaa mokaa ei kyllä ole tullut toista vastaan, Virtanen sanoo.

Hän uumoilee, että virhe on voinut olla alkuperäisessä aineistossa tai sitten vanha nimi on tullut jostain mukaan, kun aineistoa on siirretty soittajien käyttämään tietokantaan. Soitot tekee ulkopuolinen call center.
Virtanen oli yhteydessä Asiakastietoon, mutta toistaiseksi ei ole selvillä, miten vanha nimi on lehden yhteystietojen joukkoon päätynyt.

 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20