Lauri Helle toi Madridista rinnuksentäyden mitaleita.
Lauri Helle toi Madridista rinnuksentäyden mitaleita.
Perniön Urheilijoita edustava Lauri Helle ei hellitä. Madridissa käydyissä Euroopanmestaruuskisoista tuomisina oli viisi kultamitalia. Voitot tulivat viidessä heittolajissa: kuulantyönnössä, kiekonheitossa, moukarinheitossa, painonheitossa ja keihäänheitossa.

Euroopan rankinglistalla Helle on kymmenen parhaan joukossa.
Olosuhteet olivat erikoiset vaikka Espanjassa kilpailtiinkin.
–Ulkokentällä kilpailtiin ja siellä oli nollakeli ja lätäköt jäässä.
Urheilijan kannalta tärkeä lämmittely oli vaikeaa ja sekin vähä meni hukkaan.
–Järjestäjät vaativat, että kilpaillaan urheilupaidassa ja samaan aikaan toimitsijoilla oli karvalakit korville, ei sillä tavalla mitään tuloksia saada.
Helle kilpailee kolmatta vuotta ysikymppisten sarjassa.
–Nyt on tullut niin paljon nuoria sarjaan, että se alkaa ottaa aika koville, virnuilee tyytyväinen mestari suuret mitalit kaulassa.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20