Esikoulun ensi syksynä aloittavat Teijon alueen lapset kuljetaan Saloon Alhaisten kouluun.
–Lautakunnassa mietittiin, miten olisi ollut mahdollista saada ryhmä sopimaan kouluun. Koulussa samassa luokassa olisivat olleet eskarit, ykköset, kakkoset ja kolmoset, Alhaisissa saadaan heille oikea vertaisryhmä ja sitä kautta paremmat valmiudet aloittaa koulu seuraavana syksynä, varhaiskasvatuspäällikö Anna Karlsson perustelee.

Perniön kirkonkylän päiväkoti on Teijolta katsottuna hankalassa suunnassa.
–Perniö on kuljetuksellisesti haasteellinen suunta, takavuosina Teijolla oli vain yksi esiopetukseen osallistuva ja hänetkin kuljetettiin Alhaisiin.

Karlsson jatkaa, että lapset saavat täyden päivähoidon esikoulun jälkeen Teijolla. Jos esikouluikäisiä löytyy tulevina vuosina 10-13, opetus järjestetään taas Kalliorinteessä.
–Tavallisesti heitä on ollut 7-8 lasta.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Kauriit kylillä
  • Kuvaus: Terttu Rantanen kuvasi lauman metsäkauriita Perniön Lupajalla, aivan kirkonkylän kupeella.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20